+45 12 34 56 78

Sæbe og sæbebehandling af plankegulve tilbydes. Hvis du ønsker et nydeligt plankegulv eller parketgulv med et naturligt look og patina, er gulvsæbe en suveræn mulighed. Lud og ludbehandling udføres sagtens med sæbe og sæbebehandling, for en lys tone. parketgulvet eller plankegulvet vaskes jævnligt, så den beskyttende løsning vedligeholdes, fortrinsvis én gang om ugen.

Hvordan udføres sæbebehandling?

Til sæbebehandling af plankegulve og parket benyttes en gulvsæbe, som er tilpasset til gulvvask. Enten som færdigblandet sæbevask eller som sæbespåner der udrøres i kuldslået vand. På nyafslebne og ubehandlede parket og plankegulve anvendes en ekstra fed sæbeblanding indtil træet er mættet med gulvsæbe. Et parketgulv eller plankegulv som sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 4 – 5 gange gulvvask. Træet skal være godt tørt imellem hver gulvvask. Anvend vaskeanvisningerne på emballagen og vær særligt obs på vaskeretning, blandingsforhold samt tørretid.

Gulvsæbe eller sæbe?

Efterbehandlingen anvendes på ludbehandlede og ubehandlede parket. Fordelen ved ludbehandling af plankegulve eller parket, er at gulvet ikke bliver gult og misfarvet. Ifald du ønsker et lyst og naturligt gulv, kan vask med sæbespåner eller gulvsæbe tilrådes.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask anvendes en sæbe som er bestemt for trægulve og træ. Gulvsæbe er tyktflydende med flere forskellige funktioner. Herimellem at rengøre gulvfladen og beskytte træet. Der kan købes færdigblandet sæbevask fra f.eks. Trip Trap, Probat, Faxe og mange andre. Benyt håndvarmt vand da brandvarmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Natur sæbe eller hvid sæbe?

Gulvsæbe findes som som natur eller hvid. Nuancen på parket eller plankegulvet kan justeres ned eller op afhængig af gulvsæben som anvendes. Ønskes derimod en hvid patina benyttes den hvide gulvvask.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været brugt som behandling i mange år. Ønskes det sandskurede, naturlige og rustikke look og patina, er vask med gulvsæbe den rette overfladebehandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din gulvsliber til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulvvask med gulvsæbe, følges vejledningen på gulvsæbens emballage. Ring gerne til os dersom du er i tvivl.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor