Olie

Olie og oliebehandling af parket tilbydes til en tilfredsstillende pris. Denne overflade bibringer træet en ædel nuance og er temmelig moderne på både lyse og mørke gulve af træ. Oliebehandling som behandling kaldes også gulvolie ikke at forveksle med andre olietyper.

Olie og oliebehandling af gulve?

forudsat dit gulv er blevet slidt samt den egentlige lød forsvundet? Så er en ny oliebehandling påkrævet. Gulvet mættes med en hærdende gulvolie der er slidstærk, smudsafvisende, rengøringsvenlig samt fin at bese. I det store og hele en rigtig fin efterbehandling som er moderne.

Gulvolie til parketgulve

Gulvolie danner træet dybde selv om træsorten er lys eller mørk. Åretegninger og stukturer i træet betones og bliver mere fremstående. Oliering anvendes ligeledes på køkkenbordplader hvor der spildes fedtstof, dette viser at det er en overordentlig anbefalelsesværdig ny overflade.

Oliering og oliebehandling af gulve?

Olie påfører lyst træ en lidt honning agtig farve, der er utrolig yndig. I kraft af gulvolie får du et pænt og naturligt pankegulv eller parket, der vil fremtræde rustikt og tørt. Olierede trægulve kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid oliering med hvidpigment?

Hvid gulvolie kaldes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås med og uden hvidpigmentering. Hvid oliering er en ganske fin efterbehandling, der passer perfekt til et nyafslebet lyst plankegulv eller parketgulv. Lyse træsorter som eg, bøg, ask og fyr får den yndede lys grå-hvidlige udseende som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv efterbehandling

Oliering kan udføres som selvgjort gulvarbejde eller af en erfaren gulvspecialist. Vi har stor erfaring og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig. Med attraktive gulvafslibning priser, er vi en overordentlig konkurrencedygtig gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt perfekt gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet gulv

Et oliegulv skal vaskes så lidt som muligt, blot nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parketgulve og plankegulve.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *