+45 12 34 56 78

Olie og oliebehandling af plankegulve tilbydes til en acceptabel pris. Denne gulvbehandling bibringer træet en fin lød og er meget populær på både lyse og mørke gulve af træ. Olie som overflade betyder også gulvolie for ikke at forveksle den med andre olietyper.

Olie og oliebehandling af trægulve?

dersom dit gulv er blevet blankslidt samt den ægte kulør mistet? Så er en ny olie påkrævet. Gulvet mættes med en hærdende oliering som er holdbar, modstandsdygtig, let at rengøre samt flot at opleve. som helhed en overordentlig eminent gulvbehandling som er populær.

Gulvolie til plankegulve

Gulvolie skaber træet dybde selv om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og former i træet understreges og bliver yderligere iøjnefaldende. Oliebehandling benyttes også på bordplader i køkkener hvor der kommer fedtstof, dette viser at det er en hensigtsmæssig og meget god overflade.

Oliering og oliebehandling af trægulve?

Olie frembringer lyst træ en lidt honning agtig farve, der er meget flot. Med olie får du et nydeligt og naturligt parket eller plankegulv, som vil fremtræde rustikt og tørt. Oliebehandlede parketgulve kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid oliering med hvidpigment?

Hvid olie benævnes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigment. Hvid oliebehandling er en rigtig fordelagtig behandling, som passer fortrinligt til et nyslebet lyst trægulv. Lyse trægulve som bøg, eg, ask og fyr får den efterspurgte lys grå-hvidlige farvenuance som et sandskuret parketgulv.

Gør-det-selv behandling

Olie kan udføres som hjemmegjort arbejde eller af en kompetent gulvfagmand. Vi har stor erfaring og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig. Med billige gulvafslibning priser, er vi en virkelig konkurrencedygtig gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af olieret plankegulv

Et oliebehandlet gulv må vaskes så lidt som muligt, kun nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parketgulve og plankegulve.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor