+45 12 34 56 78

Malerarbejde på plankegulve og parket anvendes ret sjældent, eftersom træ udseendet af den grund vil gå tabt. Træ er et fremragende naturligt materiale, som står godt til enhver bolig. Træ som gulv giver varme, hygge og trivsel. Denne påvirkning vil dog fordufte ved overmaling. Det er bestemt ikke underordnet hvorledes et plankegulv eller parketgulv males, så benyt for altid en rigtig gulvsliber til maling af gulve.

Hvorfor male plankegulve og parketgulve?

Maling er en stærk overflade som er fulddækkende. Dermed kan åretegninger og strukturer ikke ses, til gengæld opnår man med maling en heldækkende ensfarvet gulvflade. Maling kan være en uovertruffen overflade mulighed til temmelig slidte gulve, som ikke holder til en gulvafhøvling eller afslibning.

Typer gulvmaling?

Der anvendes som regel to forskellige slags maling til parketgulve, epoxy og alkyd. Begge malingstyper er væsentlig slidstærke og anvendes ikke kun på gulve af træ, men også på beton i lagerhaller og fabrikshaller hvor der køre trucks.

Hvorfor gulvmaling?

Ifald et plankegulv eller parketgulv er nyt eller nyafslebet, vil overfladebehandling med maling være uhensigtsmæssigt. Fuldmaling anvendes på et såkaldt ‘problemgulv’ for at dække over skader, herunder silkemat, blank, mat, højglans, halvblank. Et malet pankegulv eller parket er let at vedligholde, rengøringvenlig og smudsafvisende.

Forarbejde inden malerarbejdet

Plankegulv eller parketgulvet skal være helt rent inden malingen påføres. Grundrengøring er dermed nødvendig, idet det mindste støv, snavs, smuds og fedt vil skabe problemer.

Hvordan vedligeholdes et malet parketgulv?

I fald malingen viser tegn på slid og brug, kan det genbehandles. Er malingen slidt gennem til rent træ, er det muligt at pletmale uden afslibning af hele gulvfladen. Pleje, gulvvedligeholdelse og gulvvask er let ligesom på et lakeret gulv. Ved gulvvask får du et rent parketgulv eller plankegulv omgående, hvilket naturligvis er vellidt hos børnefamilier.

Er der mulighed for valg af farvenuancer?

Gulvmaling udføres ofte i en hvidlig heldækkende farve, men det er også muligt at tone malingen til en mørk kulør. Et malet parket eller plankegulv kan også påmales kanter og border.

Tag kontakt til os for en snak om muligheder for dit pankegulv eller parket.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor