+45 12 34 56 78

Ludbehandling og lud er en teknik som frembringer et pænt, lyst og naturligt udseende. Ludbehandling og lud beskytter ikke gulvet mod slitage og brug. Således må der bagefter gives en slidstærk metode oven på ludden, herunder hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie og almindelig olie, lud, lak. Vi anvender fabrikater som:

  • Faxe
  • TripTrap

Hvem udfører ludning og lud?

Ludbehandling og lud bruges til undslippe den smagløse gule tone på lyse gulve. Lud er en kemi som tilintetgør træets naturlige garvesyre og dermed ødelægger gulning. Derpå overtager du et parket eller plankegulv med den moderne lyse glød.

Hvad for en metode kan foreslås sammen med lud?

Afslibning og efterbehandling af plankegulve og parketgulve kan dermed give adskillige indvirkning afhængig af gulvtype, træets tilstand og træsort. Især luddede plankegulve angiver forskellig nuance bestemmes af mængden af træets garvesyre. Mørke og eksotiske gulve kan ikke luddes og gøres lysere.

Gulvrengøring, gulvvedligeholdelse samt gulvpleje?

Ifald et luddet gulv ‘skrubbes’ så farvenuancen og ludden fordufter, vil hele parketgulvet og plankegulvet letslibes og tilføres endnu en omgang. Daglig rengøring er støvsugning og gulvvask udført efter behov. Hertil bruges en færdigblandet ludsæbe, flydende sæbespåner eller sæbespåner der udfører i vand. Vask af træ i sæbespånevand er et traditionelt husråd, som vi med fornøjelse bringer videre til dig. Med sæbespåner fås den efterstræbte hvid grå patina og udseende, som er oppe i tiden nu.

Alternative overfladebehandlinger til hvid lud og natur lud?

Er du på udkig efter et lyst plankegulv eller parketgulv i privaten, så ring eller skriv gerne til solidt gulvfirma. Vi tilbyder gulvvejledning, gulvrådgivning og gulvinspiration samt en fortrinlig gulvservice, så du opnår den optimale gulvmulighed. Som fagmand ved vi alt om plankegulve og vi lytter til dine ønsker og forventninger til det nyafslebne parket, og oplyser dig om sæbebehandling, vedligeholdelse og tørretid. Alternative overflader er hvid olie og hvid lak, som giver en fin, hvid patina og look. Vi foreslår ikke gør-det-selv ludbehandling.

Pletter på ludbehandlede plankegulve og parketgulve?

Som nævnt må man ikke ‘skrubbe’ eller fjerne ludden i trægulvet. Når der kommer pletter af te, rødvin, blod, kaffe eller andet på gulvet, er praksis at anvende en ‘pletfjerner’ til en og samme formål.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor