+45 12 34 56 78

Lakbehandling og lak benyttes til forsegling af gulve for at skabe af gulvoverfladen så der fremkommer en uopslidelig og flot overfladebehandling. Lak lukker gulvfladen på træet, hvilket giver en let gulvrengøring og gulvvedligeholdelse.

Lak og laktyper?

Ofte bruges 2 lag vandbaseret lakoverflade. Ønskes mere holdbarhed kan 3 lag gulvlak eller en 2-komponent lak vælges. Lakning med lakoverflade holder snildt i mange år før den store relakering er tiltrængt. Skriv til os for mere oplysning om lakbehandling og laktyper.

Lakering og glans?

Lakbehandling fås med anderledes glans efter ønske. Vi tilbyder halvmat, blank, halvblank, silkemat, mat og ultramat. Blank lakbehandling vælges ikke så ofte idag, hvorimod mat lak er populær. Hvis jeg er rådvild om hvilken glans der ønskes? Så kig forbi en farvehandel eller byggemarked for gulvinspiration.

Lakbehandling af trægulv?

Der findes vandbaseret og syrehærdende lakering. Syrehærdende lak er spritbaseret eller terpentinbaseret og dermed sundhedsskadelig (kræftfremkaldende). Således anvendes alene vandbaseret boliglak idag, siden slidstyrken og holdbarheden overfor normal slitage er meget kraftig.

Er lak rengøringsvenlig?

Boliglak forsegler og lukker parket eller plankegulvet med en plastikoverflade, der er vedligeholdelsesfri. Jo flere lag lakering der bruges, des mere lukket og kraftfuld bliver gulvet. Rengøring er meget let på et lakeret parket, idet lakbehandling er smudsafvisende, rengøringsvenlig samt let at vedligeholde.

Kan lak genbehandles?

En lakeret gulvbehandling kan re-lakeres, hvilket bør udføres inden lakfladen gennemslides. Hertil udføres en letslibning, hvorefter der lakkes ovenpå den nuværende gulvlak. Denne proces fjerner ikke hakker, misfarvninger og ridser, men har udelukkende til formål at forny gulvfladen.

Hvad er hvidpigmenteret boliglak?

Visse kunder vælger hvidpigmentering. Hvid lakoverflade er populær og kan anbefales, i fald der ønskes et lyst pankegulv eller parket med et hvidt look og patina. Det er en moderne overfladeløsning som utallige godt kan lide.

Anderledes efterbehandlinger af plankegulve?

Lud, olie, sæbe og gulvvoks er alle gode alternativer til boliglak. En overfladebehandling må skræddersyes til det specifikke parket og tilpasses kundens ønsker og behov.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor