Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til øjeblikkelig fastansættelse søger vi efter en rutineret og professionel fagmand til at tage sig af en række former for slibeopgaver. Man må have viden om trætekniske og gulvtekniske arbejder, derunder slibning. Fast hyre kan påregnes eftersom antallet af indgående gulvopgaver er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til gulvafslibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være afhøvling samt overfladebehandling af plankegulve og parketgulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre dygtigemeget dygtige gulvslibere, dog alene ved små opgaver. Således får du firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi regner med, at du har høj erhvervsmæssig dygtighed og kan arbejde uafhængig med en forstående manerer overfor vore adskillige klienter. Du skal kunne behandle disse arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af trappetrin
  • Afslibning af gammel maling
  • Afslibning af køkkenbordplade
  • Afslibning af terassegulv
  • Tilbud på terrasse afslibning
Gulvtekniske perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvpartner der lever af at opfriske hjemmets trægulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Afslibning
  • Gulvforbedring
  • Slibning

i bedste kvalitet til favorable gulvafslibning priser. Alt afslibning udføres af erfarne gulvhåndværkere.

Lidt om gulvfirmaet

Lige siden begyndelsen i 2000 har vi foretaget gulvafslibning og gulvbearbejdning i hele kongeriget. Med speciale i opfriskning og renovering af plankegulve eller parket har vi udført gulvrestaureringer i Odense, København og Aarhus samt adskillige andre områder i Kongeriget. Overvejende indenfor høvling, afslibning og overfladebehandling har gulvfirmaet fået en tydelig rolle indenfor den faguddannede del af gulvbranchen, med rigtig god kvalitet til overkommelige priser.

Gulvafhøvling, afslibning og gulvsliber leje

Vi er et gulvforetagende som er berømt for stærk gulvrenovering, hvor der lægges vægt på samspillet imellem billig gulvafslibning priser, høj kvalitet samt ny teknologi. Mester og gulvslibere har alle fokus på minimering af støj og støv, arbejdsmiljø og indemiljø.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *