+45 12 34 56 78

Gulvsliber søges. Til snarest tiltræden søger vi efter en erfaren og rutineret fagmand til at varetage flere forskellige opgaver indenfor gulvopfriskning. Du skal have erfaring med trætekniske og gulvtekniske opgaver, derimellem afslibning af trægulve. Fast hyre forventes idet antallet af indgående gulvopgaver er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afhøvling

Dine primære arbejdsopgaver vil være afhøvling samt behandling af plankegulve og parketgulve for privatkunder, boligselskaber og erhvervskunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre erfarnedygtige gulvmænd, dog alene ved mindre gulvopgaver. Herved får du fri telefon og firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi antager, at du har rimelig fagmæssig fremsyn og kan arbejde frigjort med en rar adfærd overfor vore talrige klienter. Som medarbejder skal du kunne behandle disse opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af gulve fyrretræ
  • Afslibning af fernis
  • Afslibning af lakeret bord
  • Afslibning af trægulve gør-det-selv
  • Vask af trægulv
Gulvfaglige perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvpartner som lever af at afhøvle kundens gulvoverflade. Vi tilbyder blandt andet:

i bedste kvalitet til fornuftige gulvafslibning priser. Alt pudsning udføres af meget dygtige gulvfolk.

Lidt om os

Siden begyndelsen i 1998 har vi foretaget gulvrenovering og gulvbearbejdning i hele landet. Med speciale i opfriskning og bearbejdning af plankegulve eller parket har vi foretaget gulvfornyelser i København, Odense og Aarhus plus utallige andre lokaliteter i Kongeriget. Især indenfor efterbehandling, gulvafhøvling og gulvslibning har gulvfirmaet fået en fremtrædende renoveringsrolle indenfor den faguddannede del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til moderate priser.

Gulvafhøvling, gulvsliber leje og gulvafslibning

Vi er et gulvforetagende som er vidtberømt for grundig gulvarbejde, hvor der lægges vægt på samspillet imellem gulvteknisk ekspertise, billig gulvafslibning priser og høj kvalitet. Medarbejdere og mester har fokus på indemiljø, minimering af støj og støv samt arbejdsmiljø.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor