Gulvsliber Fyn

Gulvsliber leje benyttes til anskaffelse af gulvslibemaskiner til gør-det-selv gulvafslibning. Udlejning af gulvslibemaskiner er lige noget for os, hvor du kan få et helt sæt maskiner.

Gulvsliber leje og gør-det-selv gulvafslibning på Fyn

Leje af maskiner til gulvafslibning tilbydes i sæt bestående af en stor valsesliber, en kantsliber, en hjørnesliber samt en polermaskine. Herudover anvendes en stor industristøvsuger med masser af kraft til at suge støvet op imellem rillerne i trægulvet. Det er kun de færreste der er klar over at det er nødvendigt med 5 maskiner til gør-det-selv gulvafslibning.

Gulvsliber Fyn, herunder Odense, Svendborg, Nyborg og Middelfart

Hvor kan man få gulvsliber leje Fyn?

Har du planer om at leje en gulvsliber i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart eller andre større byer på Fyn? Så prøv her. Større byggemarkeder og farvehandlere udlejer gulvsliber Fyn:

  • Silvan
  • Bauhaus
  • Stark
  • XL-byg
  • Flygger

er nogle af de steder jeg lige kan komme i tanke om. Vi udlejer også gulvslibemaskiner Fyn i hele sæt. Disse er professionelle gulvslibemaskiner, som normalt ikke benyttes til hobby brug. Et sæt gulvslibere, til afslibning af trægulve, består af:

  • Valsesliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Industristøvsuger

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vi kan hjælpe dig med alt fra afslibning af trægulve til reparation samt køb og lægning af et helt nyt. Brug online prisberegner 24 t i døgnet. Derfor skal man altid passe på, at der ikke slibes igennem slidlaget og så man risikerer, at bæreevnen forringes.

Hvor meget støv?

Gulvsliber leje Fyn, Bogense, Kerteminde, Ringe, Vissenbjerg og FåborgStøver en gulvafslibning? og hvor meget? De nye gulvslibemaskiner støver meget lidt. Næsten lige så lidt som alle andre typer håndværkere. De ansatte i vores Gulvservice har mange års erfaring med gulvafhøvling i København og på hele Sjælland, og du kan derfor være sikker på, at du få udført gulvafhøvling i allerhøjeste kvalitet. Gulvbehandling udføres med olie, lud eller lak efter dit ønske.

Male før afslibning af trægulve, eller omvendt?

Den oprindelige gulvbehandling slibes af trægulvet så man kommer ned til det rene træ. Eller omvendt kan vi give dit gulv en gammel patina med et rustikt look. Denne ekspertise sikrer at opgaven altid bliver udført i højeste kvalitet. Derudover er du sikker på en rigtig god pris som er virkelig konkurrencedygtig.

Din gulvmand Fyn

Lad os hjælpe dig med gulvsliber Fyn. Du er velkommen til at kontakte os for en snak om dine trægulve, samt hvilke midler der skal til. Såfremt du er i gang med gør-det-selv gulvarbejde Fyn og sidder fast? Ringer du bare. Husk på, at alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *