+45 12 34 56 78

Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at skabe glansfulde gulvflader. Dertil benyttede man bonevoks, oliebehandling eller gulvsæbe, som alle er gulvbehandlinger, der egner sig til polering. Gulvpolering kan foretages på alle parketgulve som er nybehandlet. Virkningen af polering er skiftende afhængig af hvilken overfladebehandling der vælges. En polering hedder også ‘efterpolering’ og anvendes mange gange på voksbehandlede, sæbebehandlede og oliebehandlede gulvflader. Der benyttes en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, der ved hjælp af pads eller klude giver den fine blanke finish. Resultatet må ses, hvilket du kan gøre på vores kontor.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en metode til at opfriske eller polere parketgulve og plankegulve. Med en polermaskine eller rondelsliber færdiggøres overfladen med en gulvpolering. Herefter fremkommer der en matteret eller helt blank og glansfuld overflade. Det endelige resultat kommer an på hvilken type middel gulvsliberen anvender. Plankegulve og parketgulve med olie, sæbe eller voks kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

På hvilken måde poleres parketgulve?

Polering af gulve er en meget gammel fremgangsmåde, som blev anvendt på de ‘bonede gulve’. Det var for det meste på slotte og herregårde samt det ædle borgerskab der havde denne slags plankegulve. Hertil blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en betegnelse for de fine

Hvad koster en gulvpolering?

Såfremt du udelukkende har brug for en gulvpolering pris kan du få den her, både med og uden slibning. Modtag en konkurrencedygtig gulvpolering pris ved at ringe eller skrive til os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og gulvovefladen er vigtigt, eftersom der tilføres et tykt lag, som sikrer trægulvet mod beskadigelse i fremtiden. Efter en gulvafslibning eller gulvafhøvling bør man behandle gulvoverfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i tvivl om, hvilken type gulvbehandling der passer bedst til dit massive bræddegulv. Få derfor gode råd fra et gulvfirma, inden du bestemmer dig for sæbe, olie eller voks.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor