Gulvpleje

Gulvpleje anvendes til at forskønne og forstærke dit gulv. Trægulve plejes forskelligt hvilket bestemmes af beskaffenhed og overfladebehandling. Den rigtige gulvpleje tilpasses gulvrengøringen og gulvvedligeholdelsen i hjemmet.

Hvornår anvendes gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med trægulve og træ i privatboligen. Trægulvet giver privatbgoligen noget fuldstændig særligt, i dagligstuen, børneværelset eller et hovedkontor i et firma. Træ giver en stænk af velbefindend, uovertræffelighed og hygge på én gang. Ved at rengøre, vedligeholde og pleje et parketgulv eller plankegulv godt, vil du få en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de perfekte plejemidler til rengøring og vedligeholdelse af plankegulve eller parket. Forfejlet benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan i øvrigt give problemer at efterlade gulve for vådt ved rengøring. uanset hvilken overfladebehandling gulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i lang tid. Kraftige rengøringsmidler på trægulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, olie og lud plankegulve og parketgulve?

Har du et ludbehandlet parketgulv eller plankegulv skal det rengøres med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Gulve med lak kan med god nytte rengøres med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan rengøres med træsæbe eller oliepleje, der temmelig enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder vejledning om gulvpleje, gulvvedligeholdelse samt gulvrengøring. Forudsat privaten har et slidt og grimt parket eller plankegulv, kan det være fristende med en gulvudskiftning og bortsanering. Ofte behøver du næppe at skifte dit parket, men kan tage til takke med en gulvafslibning. Gulvspecialisten har i massevis af slags gulvrenovering, herunder gulvslibning, afhøvling og gulvbehandling, så dit gamle massive bræddegulv omdannes til nyt. Vi benytter gulvafslibning, fuldslibning og let slibning til renovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver tit det nydeligste slutresultet. Her afslibes træet helt, så overfladebehandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der bruges en ny overfladebehandling med sæbe, lud, lak og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes planke eller parketgulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Teknikken egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, lak, lud eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til yderligere en overflade. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om vedligeholdelse, afslibning og rengøring og gulvpleje.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *