+45 12 34 56 78

Gulvpleje benyttes til at bibeholde trægulvet pænt og slidstærkt. Plankegulve eller parket plejes forskelligt hvilket kommer an på forfatning og overflade. Den aller bedste gulvpleje tilrettes rengøringen og vedligeholdelsen i hjemmet.

Hvofor gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med træ og trægulve i privatboligen. parketgulve og plankegulve tilfører hjemmet noget fuldstændig anderledes, i opholdsstuen, soveværelset eller et kontor i et firma. Træ giver en følelse af velbefindend, eksklusivitet og velbehag på én gang. Ved at rengøre, pleje og vedligeholde et pankegulv eller parket godt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du benytter de aller bedste plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af parket- eller plankegulve. Forfejlet brug af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan tillige give problemer at efterlade parketgulve for vådt ved rengøring. uanset hvilken efterbehandling parketgulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over lang tid. Kraftige rengøringsmidler på parket- eller plankegulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, lud og olie parket?

Har du et ludbehandlet parketgulv skal det vaskes med sæbespåner eller en specialsæbe til trægulve. Lakgulve kan med fordel vaskes med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. oliebehandlede gulve kan rengøres med natursæbe eller oliepleje, der temmelig enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvvedligeholdelse og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder god vejledning om gulvvedligeholdelse, gulvrengøring samt gulvpleje. Dersom hjemmet har et grimt og slidt gulv, kan det være fristende med en gulvsanering og udskiftning. Ofte behøver du ikke at erstatte dit pankegulv eller parket, men kan lade sig nøje med en gulvafslibning. Gulvmanden har visse muligheder
for gulvrenovering, herunder gulvafhøvling, behandling samt afslibning, hvorefter dit gamle parketgulv eller plankegulv omdannes til nyt. Vi benytter let slibning, fuldslibning og gulvafslibning til gulvopfrisning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver mange gange det mest tilfredsstillende løsning. Her slibes træet helt, så gulvbehandlingen tilføres nyslebet træ. Herefter kan der bruges en ny gulvbehandling med lud, olie, sæbe og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes parket eller plankegulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lud, lak, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til endnu efterbehandling. Kontakt os gerne for yderligere info om afslibning, rengøring, vedligeholdelse og gulvpleje.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor