Gulvfirma

Gulvfirma foretager alt indenfor gulvafslibning, afhøvling og behandling af plankegulve. Skriv eller ring gerne til vores værksted og kompetente fagmand for en snak om dine ønsker og krav til det nyafslebet massive gulv. Som kompetent gulvfirma, lytter vi til dig og kombinere en gulvløsning som udføres efter din forventning. Dernæst vil vores gulvsliber trylle og give dig en overflade mulighed som du kun kan blive henrykt over.

Hvad forstås ved et gulvfirma?

Kvaliteten af vores kan f.eks ses på mængden af stamkunder, som vender tilbage igen og igen. Vore flinke gulvfolk udretter dermed en ekstraordinær god service med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan findes et godt gulvfirma?

Forskellige kategorier af gulvrenovering tilbydes af os, – din lokale gulvpartner. Herunder:

  • gulvpudsning
  • afslibning af egetræsbord
  • gulvudskiftning
  • afhøvling af rabatter
  • afslibning af parketgulv gør-det-selv

Dialog om dine trægulve skaber et godt teamwork, der tager udgangspunkt i dine forventninger og krav . Siden udføres arbejdet med gulve som aftalt efter dine drømme og behov. Vi Kører i København, Aarhus og Odense plus resten af landet og kan tiltræde i al hast.

Kan gør-det-selv slibning af trægulve tilrådes?

Gulvbehandling, gulvafhøvling og afslibning kan foretages i egen person, uanset om benyttelsen af et professionelt gulvfirma giver veludført gulvresultat. En gulvvirksomhed som vores, har flinke håndværkere med rutine og kompetence. Her anvendes blot de rette gulvprodukter og gulvmaskiner med bedste resultat til følge. Skriv eller ring gerne til os og undgå, at dit hjemmegjort gulvforehavende ender galt. Vi har rutinerede gulvspecialister til at beherske de mægtige og kraftige maskiner til gulvafslibning. Gulvslibemaskiner som kan ramponere trægulvet ved fejlmanøvrering. Afhøvling, gulvmontage og gulvfejning er et svært fag, og må derfor udføres af en erfaren medarbejder.

Hvorfor bruge et gulvfirma?

Gulvafhøvling og gulvafslibning der laves af en dygtig håndværker er din sikkerhed for velgjort renovering af trægulve. De stor maskiner til gulvafslibning skal manøvreres præcist samt tilpasses trægulvets beskaffenhed. Gulvafslibningen udføres med sandpapir og består af forskellige afslibninger. Den første afslibning begynder med en grovkornet sandpapir som langsomt skiftes til finere og finere. Efter den afsluttende fine sandpapir er trægulvet klar til en overfladebehandling med hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie eller bejdse. Gulvafslibningen benævnes også en fuldslibning og består af: let slibning, finslibning, polering, mellemslibning. Selvgjort slibning udføres ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til gulvafslibning kan foretages hos gulvforretninger og tæppeforretninger i hele landet. Det er udlejningsmaskiner som ofte er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige gulvflader. Gulvslibemaskiner, hvor valsen ikke er plan, ødelægger trægulvet. Ved at benytte et professionelt gulvfirma holdes et højt kvalitetsniveau hver gang, og gulvarbejdet udføres altid håndværksmæssigt korrekt.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *