Gulvarbejde

Gulvarbejde omdanner dine grimme, ridsede og nedslidte gulve til nye. Med Gulvafslibning, afhøvling og behandling forvandler vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i gulvrenovering, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan udføre gulvarbejde, og vi kan samle helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit aktuelle trægulv, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken form for opfriskning af trægulve du har interesse for, så står vores dygtige gulvslibere altid klar til at bistå dig med kort frist.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Adskellige danske hjem og boliger har en eller anden form for trægulve. Fliser og klinker som materiale, er blevet topmoderne i stuer. Trods det har træ nogle kvaliteter, der gør, at nogen lægger trægulve i deres dagligstue og værelser. Udover træ som gulvmateriale findes der for eksempel:

  • Tæpper
  • Klinker
  • Linoleum
  • Marmor

Kvalitets gulvarbejde giver skønne plankegulve og parketgulve

?
Trægulve er uopslidelige og mere modstandsdygtig end både fliser og klinker, eftersom de kan slibes og opfriskes påny. Derudover kommer, at du kan lave om på overfladens look med en ny overfladebehandling. Parket- eller plankegulve kan ganske vist ikke afslibes og afhøvles uendeligt. Rigtige bræddegulve holder dog i lang tid, såfremt gulvarbejdet er udført af en professionel og solid gulvmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt kundens tilfredshed er kendemærket for vores forretning. Vi går meget op i fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at nå det bedste resultat, laver vi til stadighed et tilbundsgående og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Et nyt gulv kan være med til at danne et solidt indtryk af hjemmet. Der findes et hav af muligheder inden for plankegulve og parketgulve, hvor du kan du vælge imellem adskillige forskellige modeller.

Afhøvling, afslibning og udbedring af defekt gulv

opfriskning af trægulve giver dit hjem nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Inden vi begynder gulvarbejde, foretager vi et grundigt tjek af gulvets tilstand. Kan dit trægulv ikkeslibes eller friskes op på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i for det meste er en gulvafslibning rigelig. Hvis du ønsker et helt nyt gulv i boligen, er der talrige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne gulvmontering eller gulvlægning.

Vi efterkommer dine krav og ønsker

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning i dit hjem, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer arbejde med trægulve tager vi en hel del hensyn, til fx.:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • modstandsdygtighed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine ønsker, behov samt forventninger og krav.

Førend du træffer afgørelse, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt erfaren gulvspecialist for en snak og indhent en ganske billig pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *