Gulvarbejde Fyn

Gulvarbejde Fyn kan udføres som gør-det-selv arbejde med leje af maskine til afslibning. Gulvafslibning er blot en af de mange processer som hører under begrebet ‘gulvarbejde’. Her afslibes gulvoverfladen med en gulvslibemaskine og sandpapir. Som professionel gulvfirma på Fyn, har vi i mange år arbejdet med at gøre trægulve på Fyn fine. Gulvarbejde Fyn er vores profession og håndværk, herunder gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling.

 “‘Fyn er fin’ blandt andet takket være vores håndværk”, citat førsteårs lærling Lars Larsen

Gulvarbejde Fyn og gulvsliber leje

Gulvarbejde Fyn, Odense, Svendborg, Nyborg og MiddelfartUdlejning af gulvslibemaskine kan foretages her hos os eller i alle større farvehandlere og byggemarkeder. Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine er muligt som gør-det-selv gulvarbejde Fyn, men som udgangspunkt må det tilrådes at benytte en fagmand, – en professionel gulvmand eller gulvfirma på Fyn. I alle større farvehandlere og byggemarkeder i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart samt andre steder, kan gulvslibemaskiner lejes. Bor du i Ringe, Assens, Vissenbjerg på Midtfyn er du belkommen til at kigge forbi os og vores gulvbutik og gulvforretning. Her har vi et gulvgalleri, gulvværksted samt gulvsnedkeri hvor du kan få inspiration og leje gulvslibere af os. Vi udlejer professionelle gulvslibemaskiner i hele sæt, bestående af:

 • Kantsliber
 • Rondelsliber
 • Valsesliber eller Båndsliber
 • Hjørnesliber
 • Industristøvsuger

Herudover kan du låne rekvisitter og iøvrigt købe de materialer du ønsker til gør-det-selv gulvarbejde på Fyn.

Hvad er gulvarbejde?

Gulvarbejde er mange ting; opfriskning af gamle trægulve samt lægning og montering af nye. Du kan få lagt et nyt trægulv oven på det gamle gulv, og derved undgå at skulle brække det gamle op. Ofte er det en langt bedre løsning end en gulvsanering eller total udskiftning. Det derved ikke grund til at fjerne det gamle trægulv, såfremt dette er intakt. Især i uregulære rum som loftrum, skunker, tilbygninger og andet kan denne løsning være at foretrække. Herved er det ikke nødvendigt at udskifte eller fjerne undergulvet, men det har naturligvis også ulemper.

Gulvmand og gulvfirma Fyn?

Et massivt trægulv der anskaffes og lægges fra bunden, er en særdeles slidstærk løsning som også er holdbar og eksklusiv. Et massivt plankegulv eller parketgulv er en del dyrere end et såkaldt ‘klikgulv’, men man får også en del ekstra gulv forpengene. Gulvarbejde kan være følgende processer:

 • Gulvarbejde Fyn, Kerteminde, Vissenbjerg, Ringe og BogenseGulvforbedring
 • Gulvbehandling
 • Gulvrestaurering
 • Gulvlægning
 • Gulvafhøvling
 • Gulvrenovering
 • Gulvafslibning
 • Gulvmontering
 • Gulvopgaver

Gulvfirmaet eller gulvmanden som opfrisker dine trægulve giver en vurdering af dit trægulv. En gulvvurdering og gulvtjek, hvis formål er at afklare, om dit trægulv idet hele tages kan opfriskes og afslibes. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning muligt og derved kan processen fortsætte. Din gulvmand finder den proces som er bedste egnet til opfriskning af dine trægulve.

Få et flot trægulv

Der er mange gamle og flotte trægulve på Fyn, og vi hjælper naturligvis med at skabe endnu flere. Når du får et flot, nyafslebet og slidstærkt trægulv i hjemmet er fordelen, at du ikke behøver væg-til-væg tæpper til at dække gulvoverfladen. Et tæppe samler støv og kræver mere rengøring end de hårde gulvflader. I gamle dage havde tæpper en isolerende funktion i boliger, men moderne boliger er normalt så velisolerede at dette ikke er nødvendigt mere. Med et trægulv i boligen har du en miljøvenlig, slidstærk og smudsafvisende løsning, som giver et godt indeklima og smukke lyse gulvflader. Dette passer til arkitekturen på langt de fleste danske boliger samt boligindretning, farver på vægge, gulvindretning, kunst og møbeldesign.

Gulvarbejde Fyn

Få mere information om gulvafslibning i Odense samt gulvarbejde Fyn. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.