Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning Svendborg og gennemtænkte gulvløsning i træ og trægulve tilbydes af dygtigt gulvfirma. Alle former for gulvarbejde gulvafslibning på Fyn udføres til absolut fornuftige priser. Vi leverer fremtidsikrede gulvløsninger og forvandler gamle og slidt trægulve til næsten nye.

Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning Svendborg, Odense, Nyborg og MiddelfartGennemtænkte gulvløsninger kendekendetegner vores gulvservice. Fuldslibning, grovslibning, finslibning og let slibning er processer som tilsammen danner en total gulvafslibning. Som et af de førende gulvfirmaer på Fyn servicere vi kunder i Fåborg, Svendborg, Assens, Odense og på resten af Fyn. Med stort fokus på billig gulvafslibning priser og et højt serviceniveau er vi den helt rigtige partner til dit næste gulvprojekt.

Svendborg gulvafslibning

Ved enhver gulvopgave lytter vi til dine ønsker og behov med hensyn til gulvoverflade. Gulvarbejdet bliver planlagt og udført ud fra dine drømme til det ny renoverede trægulve. Et trægulv skal dække de basale behov men må også godt se godt ud og være behageligt at gå på. Ganske vist er vi et gulvfirma i Odense men er ikke geografisk begrænset. Når Fyn er så lille som den er er Svendborg ligeså vel hjemmebane som Assens, Glamsbjerg, Middelfart og andre steder på øen.

“Vi kender ethvert hjørne af Svendborg og andre byer på Fyn, herunder Nyborg og Kerteminde.” citat Erik Sørensen, Mester

Gulvfirma med stor erfaring

Vi er et gulvfirma med stor erfaring med alle gulvopgaver når vi taler træ og trægulve. Så søger du en dygtig gulvsliber, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi har altid masser af tid til at tage en snak om dine behov og trægulve, så vi sammen kan finde den god gulvløsning til dit hjem og bolig.

NOTE: En gulvvurdering og et gulvtjek kan være nødvendigt for at få et overblik over om trægulvet, i det hele taget, kan afslibes.

Engagerede gulvslibere

Gulvafslibning Svendborg, Assens, Fåborg, Bogense og KertemindeVores gulvafslibning og gulvservice bygger på en håndværkertradition, ny teknologi samt engagerede og positive gulvslibere med stort ‘G’. Vi sætter en ære i at løse diverse gulvopgaver og er overbevist om, at vores engagement giver glade kunder, et bedre arbejdsmiljø samt rigtig godt kvalitets arbejde. I sidste ende betyder det tilfredse kunder og dermed også en glæde hos vore dygtige medarbejdere. Der er sjældent noget der betyder mere end et klap på skulderen for veludført gulvarbejde, det kender vi vist alle.

Alt i Gulvafslibning Svendborg

Alle former for gulvafslibning Svendborg udføres. Så har du et trægulv i Svendborg eller på Fyn som trænger? Så ring gerne. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *