Gulvafslibning Fyn

Gulvafslibning Fyn og efterbehandling af trægulve udføres af dygtig gulvfirma i Odense. Vi er professionelle gulvfolk og har stor erfaring med gulvservice så vel lokalt som over hele landet. Vi er hjemmehørende på Fyn men er ikke begrænset af geografi. Vi udfører gulvarbejde alle de steder hvor der er trægulve at bearbejde.

“Det er vigtig for os at være på forkant med sidste nye teknologi, som sammenholdt med en solid håndværks erfaring giver den bedste kvalitet. “

Vi forener lave gulvafslibning priser med solidt arbejde, hvilket giver kvalitet for pengene. Lyder det som en gulvmand for dig, er du velkommen til at kontakte os for en snak om dit næste gulvprojekt.

Gulvafslibning Fyn

Afslibning, afhøvling og gulvbehandling er kernen i vores gulvservice, hvor dygtige fagfolk sikrer, at du får den bedste håndværksmæssig kvalitet udført. Der er mange gulvfirmaer i Odense og på Fyn og vi er en af dem. Vi har stor fokus på kvalitet, kundetilfredshed og ikke mindst fornuftige gulvafslibning priser hvor alle kan være med.

NOTE: Vi er et gulvfirma i Odense som har god erfaring med alle former for gulv relaterede opgaver når det gælder træ og trægulve.

Simple og avancerede gulvløsninger på Fyn

Skal stuegulvet afslibes, køkkengulvet afhøvles, værelses gulvet behandles så er vi klar til opgaven og tilbyde en konkurrencedygtig pris og professionel gulvløsning. Alle typer gulvopgaver behandles ens og uanset om det er en stor eller lille gulvopgave, er vi en solid partner.

Få en god oplevelse med en ny afslebet gulv

Vi håndterer alt fra det lille køkkengulv til de mest avancerede gulvløsninger. Her benyttes ofte gulvrestaurering hvor et gammelt trægulv bringes tilbage til det oprindelige som dengang det blev lagt i tidernes morgen. Uanset hvilken ekspertise og hvilke kompetencer der er nødvendige er vi den bedste partner til alle træ relaterede gulvløsninger.

Benyt en solid gulvpartner Fyn

Vi ved hvordan alle gulvopgaver skal løses, og vil gerne at vores brede kompetence og håndværks evner sættes på prøve. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en snak om dine trægulve på Fyn, og hvordan vi kan hjælpe dig. Alle gulvopgaver udføres i Odense, Fåborg og Svendborg samt på hele Fyn. Ingen opgave er for stor og ingen for lille.