+45 12 34 56 78

Gulvafhøvling tilbydes her af dygtige specialister med praktisk erfaring indenfor gulvarbejde. Trænger dit gulv til en afhøvling? Er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et massivt gulv med niveauforskelle eller en forfærdelig overflade? Vil en afhøvling metoden. I tilfælde med tæpperester eller anden beskadigelse, kan afhøvling også være en mulighed.

Hvornår bruges en gulvafhøvling?

Fernis eller tæpperester kan også være ting som gør, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom niveauforskelle og skævheder i gulvet er en problem. Her vil det være nødvendigt afrette gulvfladen med en kraftig og stor gulvhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling anvendes på gulve, hvor en gulvslipning ikke er muligt, herunder ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Lim fra tæpper
 • Spartel
 • Ridser, huller og hakker
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Hård lak

Hvad er en høvling?

Afhøvling af gulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor den lokale gluvmand bør være påpasselig og kyndig. Alle unøjagtigheder kan give ødelæggelser af trægulvet og niveuforskelle i i træets dybde. Afhøvling stiller strenge krav til gulvsliberen, da den store høvlemaskine rigtig arbejder i dybden. Der afhøvles 2 – 4 mm af gulvfladen, som også vil være en mulighed ved meget beskadigede og grimme massive gulve. Vi har kompetencen, erfaringen og ved lige hvordan der skal gøres. At høvle et trægulv kræver varsomhed, og bør ikke laves som hjemmegjort gulvafhøvling. Ifald afhøvlingen ikke eksekveres korrekt, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv afhøvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Hos os får du billig høvling priser, kvalitets gulvrenovering og dag-til-dag udførelse.

Gulvafhøvling og gulvslipning

Efter at gulvafhøvlingen er foretaget vil gulvet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en afslibning, for at få den rigtige finish før efterbehandlingen iværksættes. Her kan gulvplankerne påføres voks, olie, sæbe, lak eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lud eller hvid lak. Den efterfølgende gulvslibning skal være rigtig mellemslibning, let slibning, polering og en finslibning. Hos os får du grundig rådgivning med hensyn til gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv blive pænt?

Efter en afhøvling, afslibning og behandling, bliver de fleste trægulve som nye igen. Du vil ikke kunne konstatere, at plankegulvet har været ødelagt. Gulve må altid behandles godt og rengøres, vedligeholdes og plejes aller bedst. Gulvafhøvling kan kun laves af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den aller sidste alternativ. Ved vores gulvarbejde får vi mange relevante spørgsmål, blandt andet:

 • Udstyr til høvling
 • Gulvafhøvling hvordan gør man?
 • Afslibning af gulve i københavn
 • Gulvafslibning leje
 • Hvad koster afhøvling
 • M2 pris gulvafhøvling
 • tilbud høvling
 • Høvling priser udland

På hjemmesiden vil vi forsøge at svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Såfremt du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Hjælp til gulvafhøvling?

Din gulvmand skal altid fortælle dig, om en afhøvling er muligt. Såfremt dit plankegulv trænger, så skriv gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, så kigger vi gerne forbi for en snak om og vurdering af dit gulv. Vi tilbyder billig høvling priser samt kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at forbedre og opfriske dit gamle og slidte plankegulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor