Gulvafhøvling

Gulvafhøvling foretages her af rutinerede lokale specialister med mange års erfaring indenfor gulvrenovering. Trænger dit massive gulv til en opfriskning gulvopfriskning? Kan vi hjælpe dig med billig gulvafhøvling priser. Har du et gulv med hakker eller huller eller en umulig overflade? Så er en høvling behandlingsmetoden. Såfremt der er limrester eller anden beskadigelse, kan gulvafhøvling også være en valg.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Lim og spartelmasse kan også være genstande der gør, at en gulvafhøvling er muligt. Ligesom niveauforskelle og bølger i det massive trægulv er en god udfordring. Her er det nødvendigt planere gulvfladen med den store gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling anvendes på plankegulve, hvor en afslibning er utilstrækkelig, herunder ved:

 • Skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Limrester og tæpperester
 • Gulvspartelmasse
 • Hakker og ridser
 • Maling
 • Fernisbehandling
 • Stærk lakoverflade

Hvad forstår man ved en høvling?

Afhøvling af bræddegulve er et håndværk, hvor gulvfolkene må være behændig og kyndig. Upræcis høvling kan give høvleskader i gulvet eller niveuforskelle i dybden af træet. Afhøvling stiller store kvalitetskrav til håndværkeren, da den store høvlemaskine virkelig går i gang. Der afhøvles 2 – 3 millimeter af træets overflade, hvilket også vil være en mulighed ved meget beskadigede og ødelagte bræddegulve. Vi har kompetencen og ved lige nøjagtig hvilke tiltag der skal gøres. At høvle et massive gulv kræver nænsomhed, og kan ikke laves som gør-det-selv arbejde. Såfremt høvlingen ikke eksekveres perfekt, kan det blive omstændigt og bekostelig at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en erfaren håndværker til dit gulvarbejde. Ved at bruge os får du billig høvling priser, kvalitets gulvforbedring og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og gulvslibning

Når gulvafhøvlingen er udført vil trægulvet fremstå ru. Derfor afsluttes afhøvlingen med en gulvslipning, for at få den bedste overflade før efterbehandlingen påbegyndes. Her kan plankegulvet påføres voks, lud, sæbe, lak eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslibning skal være rigtig let slibning, polering, mellemslibning, grovslibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Ovenikøbet er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit massive gulv fornyes?

Efter en høvling, slibning og gulvbehandling, bliver de fleste massive gulve som nye på ny. Du vil ikke kunne erfare, at det massive trægulv har været mangelfuld. Gulve skal altid behandles godt samt plejes, vedligeholdes og rengøres bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun eksekveres af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den absolut sidste metode. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en række relevante gulvspørgsmål, herunder:

 • Pris for høvling
 • Hvad koster afhøvling?
 • Hvad koster afslibning af gulve
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Indhent tilbud påhøvling
 • Pris for gulvafhøvling
 • professionel gulvafhøvling
 • Afhøvling beregn pris

Et andet sted på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du ønsker mere vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Hjælp til afhøvling?

Din håndværker kan altid fortælle dig, om en afhøvling er muligt. Såfremt dit bræddegulv trænger, så skriv eller ring gerne og få et godt tilbud pris}. Er du i tvivl, så kigger vi gerne forbi for en snak om dit plankegulv. Vi tilbyder billig gulvafhøvling priser og kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at forny og fobedre dit slidte massive gulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *