+45 12 34 56 78

Dørtrin betyder også fodspark, dørtærskler, tærskler, fodtrin og bundkarm er et af de mest udsatte bygningsdele i vores bolig. De udsættes for spark og slitage i meget højere grad end parket eller plankegulvet. Afslibning af dørtrin udføres af os, dit professionelle og lokale gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Kan jeg få billig afslibning af dørtrin?

Dersom du har trægulve, vil ethvert gulvarbejde blive løst af vore solide og lokale håndværkere. Sandt nok er vores spidskompetence gulvbehandling, gulvafslibning og gulvafhøvling, hvor vores erfaring, ekspertiser og kompetencer virkelig skaber resultater. Alligevel spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til slibning af plankegulve og parket og store gulvarbejder. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få en god og brugbar gulvløsning med sikkerhed.

løft din kæreste over dørtrinnet!

Det er skik og brug at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter bryllupet. Her bydes bruden velkommen i gemakkerne for familiens fremtid umiddelbart efter vielsen.

Hvilken funktion har et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er altid den værst sandsynlige og skaber adskillige slid, knubs og stød. Det betyder, at materialet hyppigt er af en hårdt træ, som kan udholde den store belastning og ubeskyttethed. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så derved er mange dørtrin udført i eg og egetræ. Typisk vil boligens dørtrin få den samme overfladebehandling som de tilgrænsende trægulve har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig flot slutresultet.

Bundstykke og dørtærskel?

Et dørtrin har en del navne, der ofte bruges i flæng. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavstammet trin forneden i døråbningen, der i længde og bredde modsvarer dørens dimensioner. Det dæmper støj og isolerer imod træk og kulde. Det giver en naturlig rumadskillelse, som er handy ved rengøring, pleje og vedligeholdelse.

Hvorfor produceres dørtrin i hårde træsorter som eg?

Som nævnt, kommer dørtrin for en forrykt stor brug. Dette gør dem ømfindtlige og vil nødvendiggøre jævnligere slibning end gulve samt en holdbar gulvbehandling. I flere forskellige arbejder lakeres trinnene skønt gulvet får en anden behandling som lud, olie, voks eller sæbe

Af hvilken årsag runder dørtrin?

Slid og brug og mange års benyttelse af dørtrin i blødt træ kan blive så slidt, at de udhules på midten. Dette opleves fortrinsvis ved bløde træsorter som fyr, lærk og gran som har været anvendt i mange generationer. meget slidte dørtrin kan som oftest slibes plane, men vi møder mange gange sager hvor en sanering er tiltrængt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Bundstykker, bundkarme, fodspark og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I en række nye moderne boliger har gulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, benyttes den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Hermed fås et umanerlig solidt trin med fin holdbarhed.

Fagmand i renovering af dørtrin

Vi er specialister i slibning af trægulve, behandling samt afslibning af dørtrin, tærskler, trapper, køkkenbordpladersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor