+45 12 34 56 78

Gulvafslibning pris som er billig, får du her hos vore erfarne fagfolk på særdeles favourable betingelser. Hvis efterbehandlingen har fået rigelig med hakker og ridser, eller i det tilfælde hvor lakken eller olien er tyndslidt, så kan det være tid til en gulvafslibning samt en ny overfladebehandling.

Billig gulvafslibning pris?

Men hvad er prisen på gulvforbedring egentlig? Hvor og hvordan modtagerdu den billigste gulvslibning pris? Og hvad koster en gulvfornyelse? Dette informere vi yderligere om her på siden, hvor vi klæder dig godt på til at få det fornuftigste tilbud på afslibning af plankegulve og parketgulve. Vi ser nærmere på, hvad slibning af gulve løber op i, herefter vil du finde et priseksempel på forbedring af plankegulve og parket med og uden efterbehandling af gulvet. Hvis du gerne vil have den bedste gulvafslibning pris øjeblikkelig, så tilråder vi, at du aflægger os et visit. Her får du uforpligtende og gratis en billig gulvafslibning pris fra os.

Hvor meget koster gulvafslibning?

Prisen på gulvslibning skifter forholdsvis meget. Du kan vælge, at en yderst professionel gulvsliber afsliber dit pankegulv eller parketgulv hvorefter du selv behandler, eller omvendt. Desuden bestemmes prisen ydermere en smule af, hvor i verden arbejdet skal foretages. Dette er forårsaget af, at lønningerne til håndværkerne skifter rundt om i kongeriget, hvorfor prisen for kunden normalt svinger en hel del afhængigt af byen.

Hvor får man en billig gulvafslibning pris?

Derfor, så vil du dog imødese en meget billigere gulvafslibning pris for slibning af trægulve end for ny gulvlægning, at du selv ønsker foretage overfladebehandling af gulvet, hvormed gulvmanden kun vil stå for selve forbedringen af trægulve. I det andet scenarie er det med basis i, at håndværkeren både vil klare afslibningen af plankegulve og parketgulve samt den nødvendige overfladebehandling. Vi har brugt en dobbelt behandling med 3 x lakering med boliglak i eksemplet.

Et pankegulv eller parketgulv på 30 kvm
Slibning af plankegulve og parket uden overfladebehandling
Pris pr. m2 kr. 76 inkl. moms

Et parketgulv eller plankegulv gulvafslibningen til en uddannet gulvsliber, er der påfølgende fordele:

 • En uddannet gulvsliber har alt det nødvendige udstyr inden
 • Resultatet bliver tiotop når en gulvsliber klarer gulvafslibningen
 • Gulvsliberen tager højde for selv de mindste småtterier, når han må skønne løsningen – heriblandt den visuelle vurdering, lysets retning samt vurdering af udfaldskrav iøvrigt
 • Du vil ikke benytte din fritid på at sætte dig ind, hvordan gulvrenoveringen løse nøjagtig, samt samt slipper for at destruere trægulvet
 • Du kan spolere gulvet ved uheldig slibning – her er et nyt trægulv med gulvmontering eneste mulighed. Det er dyrt og en stor del dyrere end ifald du havde bestilt en erfaren gulvsliber til at klare gulvopgaven i første omgang.

Hvordan får man den mest favorable gulvafslibning pris? Ifald du må indhente tilbud på gulvslibning, foreslår vi, at du anvender vores billig gulvafslibning pris.

Få svar på følgende når du benytter os:

 • Hvor meget koster gulvslibning?
 • Kan man lægge fliser på trægulv?
 • Hvor meget støver slibning af trægulve?
 • Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?
 • Hvordan fjerner du spartelmasse fra et trægulv?
 • Hvad er prisen på gulvafhøvlilng?

Gulvslibning er en fremgangsmåde til at fjerne hakker, slid og ridser på et trægulv. Det vil som oftest være for at fjerne ridser eller hakker, eller det kan være for at fjerne oprindelig gulvbehandling såsom gulvlak eller gulvolie.

Hvor får man billig priser på gulvafslibning?

Inden man begynder at afslibe et parketgulv eller plankegulv, bør man sørge for at dykke synlige søm og stifter ned til 2-3 millimeter under trægulvets efterbehandling. Desuden må man også sørge for at fjerne lister, udskifte skadet træ, oprette huller, gøre gulvet rent samt tømme rummene for møbler og genstande og interiør.

Hvilket værktøj anvender fagmanden?

Gulvarbejdets omfang er afgørende for hvilket værktøj og maskiner der anvendes til afslibning af trægulve:

 • Gulvsliber
 • Valseslibemaskine
 • Slibepapir i forskellige korn
 • Slibeolie
 • Diverse rekvisitter til fjernelse af lister, spartelmasse mv.
 • Lak, olie, lud til overflade

Lad os eller et andet gulvfirma udføre gulvrenovering i din bolig, og slippe uden om alt besværet. Herefter er du godt på vej til at få et smukt og slidstærkt trægulv til en billig gulvafslibning pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor