Billig gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris der er billig, får du her hos os på favourable betingelser. Når overfladen på dit pankegulv eller parketgulv har fået mange hakker og ridser, eller i det tilfælde hvor lakken eller gulvolien er slidt igennem, så kan det være på tide med en gulvslibning samt en ny overfladebehandling.

Billig gulvafslibning pris?

Men hvad efterbehandlingen hvorefter du selv overfladebehandler, eller vice versa. Desuden betinges prisen ydermere en smule af, hvor i verden du skal have klaret arbejdet. Dette bunder i, at lønningerne til gulvsliberne skifter rundt om i kongeriget, hvormed prisen for gulvopgaver normalt skifter en del afhængigt af landsdelen.

Hvor får man en billig gulvafslibning pris?

Til trods, så vil du dog regne med en afgørende mere attraktiv gulvafslibning pris for forbedring af plankegulve og parketgulve end for ny gulvlægning, at du selv ønsker foretage efterbehandling af gulvet, hvormed fagmanden kun skal stå for selve fornyelsen af parket og plankegulve. I det andet scenarium tager vi udgangspunkt i, at gulvmanden både må klare slibningen af parket og plankegulve og den ufravigelige overfladebehandling. Vi har brugt en dobbelt overfladebehandling med 3 x lakering med boliglak i eksemplet.

Et gulv på 30 kvm
Afslibning af plankegulve og parketgulve uden behandling
Pris pr. kvm kr. 79 medtaget 25% moms

Et pankegulv eller parketgulv på 30 m2
Forbedring af parket og plankegulve med 3 x lak som overfladebehandling:
Pris pr. kvadratmeter kr. 107 inklusive m.

Er der fordele ved at kontakte en erfaren gulvmand?

En hel del kunder vælger efterhånden selv at gå i gang med udfordringen som gulvmand i hjemmet. Til gør-det-selv gulvafslibning er det muligt at leje det nødvendige værktøj og gulvmaskiner i farvehandlere, og derved er det blevet muligt for hobbyhåndværkeren at klare gulvarbejdet selv.

Hjemmegjort gulvafslibning?

Du må trods alt være påpasselig med at iværksætte gulvafslibningen selv, hvis du ikke har forsøgt den form for slid. Dersom du kommer til at afslibe for meget af parketgulvet og plankegulvet, så er der mulighed for at du for eksempel at ødelægge fer og not, hvorefter gulvbrædderne ikke længere kan holde sig sammen.

Forudsat du desuagtet ønsker at prøve med Såfremt du ønsker at overlade gulvslibningen til en erfaren gulvspecialist, er der disse fordele:

 • En professionel gulvmand har alt de nødvendige gulvslibemaskinerforlods
 • Løsningen bliver fuldendt når en gulvmand påtager sig afslibningen
 • Håndværkeren klarer selv de aller mindste småting, når han vil evaluere løsningen – herunder ståhøjde, det naturlige lysindfald samt vurdering af udfaldskrav iøvrigt
 • Du behøver ikke anvende fritiden på at sætte dig ind, hvordan gulvslibningen løse perfekt, og samt undgår at ødelægge trægulvet
 • Du kan spolere plankegulvet og parket ved forkert slibning – her er et nyt trægulv med gulvlægning eneste mulighed. Det er bekosteligt og en god del dyrere end dersom du havde brugt en dygtig håndværker til at klare gulvslibningen fra første færd.

Hvordan opsporer man den bedste gulvafslibning pris? I fald du må indhente tilbud på gulvslibning, foreslår vi, at du anvender vores billig pris på gulvafslibning.

Få svar på efterfølgende når du bruger os:

 • Hvad er prisen på afslibning af trægulve?
 • Kan jeg lægge klinker på parketgulv?
 • Hvor meget støver gulvafslibning?
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Hvordan fjerner man rødbedesaft fra et trægulv?
 • Hvor meget koster gulvafhøvlilng?

Gulvslibning er en måde at fjerne slid, ridser og hakker på et trægulv. Det vil for det meste være for at fjerne ridser eller hakker, eller det kan være for at fjerne den oprindelige overfladebehandling såsom gulvlak eller gulvolie.

Hvor får man billig priser på gulvafslibning?

Inden man begynder at afslibe et gulv, skal man sørge for at dykke synlige søm, klammer og stifter ned til 2-3 mm under træets finish. I øvrigt vil man også sørge for at fjerne lister, udskifte ødelagt træ, proppe huller, rengøre gulvet samt tømme rummet for genstande og møbler og interiør.

Hvilket værktøj og maskiner anvender gulvsliberen?

Gulvarbejdets omfang bestemmer hvilket rekvisitter, maskiner og værktøj der anvendes til gulvslibning:

 • Båndsliber
 • Valsesliber
 • Sandpapir i forskellige kornstørrelser
 • Slibeolie
 • Diverse værktøj til fjernelse af lister, spartelmasse og søm med mere.
 • Olie, lud, lak til overfladebehandling

Lad os eller et andet gulvfirma udføre gulvarbejde i dit hjem, og vig udenom alt besværet. Derpå er du godt på vej til at få et smukt og slidstærkt trægulv til en billig gulvafslibning pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *